La Creu Roja va fer 496 assistències a la platja de Premià durant la temporada

Els socorristes de la Creu Roja de Premià de Mar han fet 496 assistències a banyistes durant la temporada de platges que va acabar el passat 7 de setembre. La majoria de les assistències es van produir com a conseqüència de ferides i contusions. Els vigilants van actuar en el salvament directe d’onze persones que corrien risc evident a l’aigua. En el balanç de la temporada, al Creu Roja destaca l’increment d’usuaris a la platja aquest estiu com a conseqüència de la crisi.

L’assemblea local de la Creu Roja de Premià de Mar ha fet balanç de la temporada de platges que va finalitzar el passat 7 de setembre. Els responsables de la Creu Roja han parlat d’una temporada de molta feina degut sobretot a l’increment d’usuaris a les platges de la ciutat, un increment que s’ha donat com a conseqüència de crisi. Molts veïns que en altres circumstàncies haurien marxat de vacances enguany s’han quedat i han anat a la platja com a element d’esbarjo.

Anant a les xifres, la Creu Roja ha fet un total de 496 assistències la majoria de les quals coma conseqüència de ferides i contusions. Pel que fa als rescats a banyistes en situació de perill s’han fet un total d’11. Les xifres parlen també d’un rescat a una embarcació. Una altra de les dades destacables és el descens important d’atencions a banyistes afectats per picades de meduses.

La temporada de platges va començar el 30 de juny i ha significat el retorn de la Creu Roja a les platges de la ciutat després de tres anys de servei per part de l’empresa Rescatadores.

En el nostre informatiu de demà dimecres comptarem amb les valoracions que sobre la temporada de platges fa el portaveu de l’agrupació local de la Creu Roja, David Jové.

Be the first to comment on "La Creu Roja va fer 496 assistències a la platja de Premià durant la temporada"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »