La Diputació enceta treballs semafòrics per augmentar la seguretat a la carretera de Vilassar de Dalt

Plànol de la carretera amb els punts semafòrics

Plànol de la carretera amb els punts semafòrics

Avui dimecres s’han iniciat treballs per regular semafòricament la travessa urbana de la carretera BV-5023 (de Vilassar de Dalt) a Premià de Mar. Segons informa la Diputació de Barcelona, l’objectiu dels treballs (que fa la mateixa Diputació), és determinar quines actuacions s’han de fer per millorar les condicions de seguretat de les cruïlles semaforitzades així com reduir la velocitat de circulació dels vehicles. L’obra consisteix a col·locar a cada cruïlla semaforitzada un àmbar intermitent per als vehicles que giren a l’esquerra, així com la reprogramació de les quatre cruïlles semaforitzades de manera que, fora de les hores punta, no es produeixi una ‘ona verda’ a la carretera, ja que totes quatre estan coordinades de manera que coincideixen les fases de vermell i verd de la carretera.

Aquesta actuació té una durada de tres mesos i compta amb un pressupost de 24.107 euros aportats per la Diputació de Barcelona

Be the first to comment on "La Diputació enceta treballs semafòrics per augmentar la seguretat a la carretera de Vilassar de Dalt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »