La directora de la nova biblioteca es proposa convertir-la en un motor de la vida cultural de la ciutat

La directora de la biblioteca ‘Martí Rosselló i Lloveras’ de Premià de Mar, Marta Romera, ha explicat en declaracions a Premià Notícies que la seva prioritat és la de convertir la biblioteca en un centre d’informació pels premianencs i al mateix temps en un element impulsor de la vida cultural de la ciutat. El personal de la biblioteca es troba aquests dies immers en el trasllat del material de l’antic edifici de can Manent a les noves instal·lacions del barri de can Farrerons. Mentre no s’inauguri el nou equipament, probablement a mitjans del mes d’abril, els premianencs haurem d’anar a buscar els llibres a les poblacions de la rodalia.

Ja teníem ganes de conèixer la directora de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, i avui hem tingut finalment l’ocasió. La Marta Romera és la directora d’aquest nou equipament cultural de la ciutat i, com a primera missió, s’enfronta al trasllat del material des de l’antiga biblioteca de Can Manent a les noves instal·lacions de can Farrerons. Es tracta d’una tasca complicada que es vindrà a completar quan arribi tot el material nou de la Diputació amb que podrem comptar a partir de la inauguració del centre, probablement a mitjans del mes d’abril. Entre tant, si necessitem un llibre l’haurem d’anar a buscar fora de Premià de Mar.

Be the first to comment on "La directora de la nova biblioteca es proposa convertir-la en un motor de la vida cultural de la ciutat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »