La Festa Major ja treu el nas: tenim cartells i ja sabem que els actes principals seran presencials però estàtics i en quatre escenaris

La Festa Major 2021 comença a presentar les seves credencials i en poques hores hem sabut quins cartells la presidiran i també ens han donat les primeres pistes sobre el seu format; pel programa encara haurem d’esperar uns dies. Tal com informava ahir l’Ajuntament, els guanyadors del concurs (adult i infantil) han estat, respectivament, l’il·lustrador de Navàs Jaume Gubianas (que entre altres ha publicat a Cavall fort i El Pou de la Gallina), i la Mia Carosia, d’11 anys, alumna de la Mar Nova i estudiant de teatre al Patronat. Val a dir que al concurs, en categoria adulta, es van presentar 18 cartells de 17 autors, 7 dels quals de Premià de Mar i la resta d’altres localitats, i en categoria infantil es van rebre 35 cartells de 34 participants, tots ells de Premià de Mar. Com diem, també ahir l’Ajuntament explicava que la Festa se celebrarà entre el 6 i l’11 de juliol i que, com indicava aquesta setmana al ple la regidora Imma Morales, serà una edició a mig camí de l’edició 2020 i el que havíem conegut abans:

La majoria dels actes es faran a quatre punts de la vila: el parc del Palmar, els patis de l’institut Premià de Mar i de l’escola La Lió i la plaça del Gas, al davant del Museu de l’Estampació, i en tots els casos caldrà fer reserva prèvia d’entrada. No hi haurà Desembarcament Pirata però sí l’infantil, que serà estàtic. El pregó es farà al pati de l’escola La Lió (a càrrec del voluntariat que va ser nomenat Col·lectiu de l’any 2021) i el castell de focs no es farà a la platja sinó a diversos punts de la vila, com es va fer l’any passat. El programa es publicarà aviat al web festamajor.pdm.cat, que ja està actiu.

Translate »