La formació digital per a famílies sorgida del Pla Educatiu per la Diversitat ja s’imparteix a les escoles premianenques

La formació digital per a famílies és una de les primeres accions que es van dur a terme en el marc del Pla

Aquesta setmana han començat les sessions de formació digital per a famílies a les escoles premianenques, un dels primers programes emmarcats en el Pla Educatiu per la Diversitat. Es tracta d’una iniciativa que s’ofereix a les famílies que ho necessitin amb l’ànim de combatre la bretxa digital que s’ha constatat en molts casos durant els mesos de confinament; no només per tal de millorar la relació telemàtica famílies-escola sinó també perquè els pares puguin en un moment donat ajudar els fills si han de seguir les classes a distància. Tot plegat ho porta a les escoles l’acadèmia premianenca Coderlearn, i ahir parlava en nom d’aquest centre la Rosa Comabella:

Els continguts de les sessions es basa també amb les indicacions que han suggerit les mateixes escoles. Les famílies que en prenguin part -que s’han d’inscriure a través de la mateixa escola- faran un paquet de 3 sessions de 90 minuts cadascuna. Es fan durant l’horari lectiu dels centres per aprofitar que els nens són a classe.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »