La fòrmula Avellaneda

Avui ens volem endinsar en les arts marcials i conèixer una mica de la filosofia i els gimnàs Avellaneda de Premià de Mar. Allà s’hi practica taekwondo i hapkido i segurament no us serà estrany. Ara fa 7 anys que van obrir les portes i des d’aleshores s’han cordat el cinturó i de valent. Cinturons en tenen de tots colors, i el que també fan són grans taekwondistes. Sense anar més lluny, aquest proper divendres són més de 20 taekwondistes els guardonats en la Segona Gala de l’Esport Premianenc i per això n’hem volgut parlar amb el causant, en Toni avellaneda. Des del setembre van començar les classes de taekwondo al gimnàs i també els reptes. Si ens fixem en els últims campionats els premianencs han participat en l’Open de Benicassim, ara fa dues setmanes i també van desplaçar-se a Pamplona. I els resultats són increïbles.

Toni Avellaneda en una competició amb els seus taekwondistes

                    Toni Avellaneda en una competició amb els seus taekwondistes

Pep Diaz es va fer amb l’Or al Cadet i la Montse Fernandez en Bryan Alcazar i l’Alan Alcazar van alçar-se amb la plata. Resultats realment increïbles. Vam preguntar-li a Avellaneda com havia anat el combat a Benicassim. La temporada passada el gimnàs Avellaneda va aconseguir 142 nmedalles oficials i això sembla que va increscendo a cada curs que passa. Realment és digne d’estudi, perquè no es tracta d’un cas aïllat d’un bon taekwondista, sinó que són la majoria d’alumnes els que destaquen. Quina és la fórmula?

Alumnes al gimnàs Avellaneda

                                                Alumnes al gimnàs Avellaneda

També volem saber com es motiven els taekwondistes, perquè setmana sí setmana també competeixen. A més, entrenen cada dia unes dues hores i per tant el temps que hi dediquen és moltíssim, tenint en compte que són adolescents i també estudien. Aquest setembre arrancava com dèiem una nova temporada al Gimnàs Avellaneda i més enllà d’uns bons entrenaments, el més important és oferir un bon servei, una bona oferta i que tots els esportistes es sentin a gust. De classes n’hi ha de tots tipus, i potser el fet de tenir aquesta consideració també és clau per a que tot funcioni com cal. Les paraules de’n Toni Avellaneda per a conèixer una mica més d’aquest gimnàs que és un dels referents a Catalunya, cada cop més a espanya per resultats i poc a poc a Europa. Marxaran a fer un torneig a Brusel·les així que és possible que la fórmula Avellaneda pugui convertir-se en un mètode força internacional si és que segueix donant tan bons resultats.

Escolta l’entrevista amb Toni Avellaneda

Descarrega

Tots els competidors a Figueres van tenir medalla.

                                    Tots els competidors a Figueres van tenir medalla

 

Be the first to comment on "La fòrmula Avellaneda"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »