La Generalitat compensarà la retalla de l’Estat als ajuntaments per acollida a la immigració

La retallada per part de l’Estat als ajuntaments de la partida per acollida a la immigració arriba al 60%. Tot i que la Generalitat ha anunciat que farà una aportació complementària per compensar la retallada, els ajuntaments han de fer equilibris per mantenir el servei. Les jornades d’acollida que es fan a Premià de Mar han passat de ser mensuals a ser bimensuals, i podria arribar a fer-se cada tres mesos si persisteixen les retallades. El punt d’informació als nous veïns, però, continua funcionant a ple rendiment.

La crisi afecta molts elements de la vida pública i obliga a les administracions a fer equilibris per mantenir en funcionament alguns del seus serveis. Ens fixem avui en una d’aquestes situacions, com és la retallada en un 60% que l’Estat ha fet als ajuntaments pels seus programes d’acollida a la immigració. Es tracta d’un tema especialment sensible que ha obligat a reaccionar a la Generalitat, de manera que farà una aportació suplementària als ajuntaments catalans per compensar aquesta retallada, segons va anunciar la setmana passada la consellera d’Acció Social, Carme Capdevila.

Volem saber com es viu aquesta situació a Premià de Mar, amb un programa específic d’acollida des del passat octubre. Per fer-ho busquem la regidora de Serveis Socials, Mercè Gisbert.

Be the first to comment on "La Generalitat compensarà la retalla de l’Estat als ajuntaments per acollida a la immigració"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »