La Generalitat diu a Joan Baliarda que el CAP mancomunat està licitat

Noves esperances de cara a la construcció de l’ambulatori mancomunat entre Premià de Mar i de Dalt. L’alcalde de Premià de Dalt, Joan Baliarda ha rebut garanties del Secretari d’Habitatge de Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala, de que l’equipament està ja licitat i només falta l’adjudicació per començar les obres. Tot i això, encara s’ha de garantir el finançament de l’obra per part del Govern.

Tenim notícies esperançadores pel que fa a l’ambulatori mancomunat entre Premià de Mar i Premià de Dalt. Segons una nota de premsa de l’ajuntament de Premià de Dalt, l’alcalde d’aquesta localitat, Joan Baliarda, es va reunir amb el Secretari d’Habitatge i Millora Urbana de la Generalitat, Carles Sala per tractar sobre diversos temes urbanístics, entre ells el futur del centre d’Assistència Primària. En la trobada el representant de la Generalitat va ratificar que l’obra de construcció del Centre d’Atenció Primària a l’antiga escola Víctor Català, i els 30 habitatges de dotació al barri Santa Anna Tió està licitada i que només falta l’adjudicació per començar posteriorment amb l’actuació. Això ha de passar, però, una vegada garantit el finançament per part de la Generalitat. Mirarem d’ampliar properament aquesta informació.

Un altre resultat de la trobada entre Baliarda i Sala va ser la confirmació de que la

la promoció d’habitatge públic “La Fàbrica 2”, consistent en 20 habitatges de promoció municipal en règim de lloguer, serà una realitat de forma imminent.

Be the first to comment on "La Generalitat diu a Joan Baliarda que el CAP mancomunat està licitat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »