La Generalitat ja estudia les al·legacions a la ronda del Baix Maresme

La nova conselleria de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha iniciat el procés d’estudi de les al·legacions presentades al projecte de la ronda del baix Maresme. Des de la coordinadora ‘Preservem el Maresme’ es veu aquest període amb optimisme mentre s’acusa a l’anterior Govern d’haver signat adjudicacions el mateix dia del traspàs de poders. ‘Preservem el Maresme’ presentarà en públic el proper febrer un projecte alternatiu a la Ronda.

El canvi de Govern a la Generalitat ha implicat novetats en el desenvolupament del projecte de la Ronda del Baix Maresme. La nova conselleria de Territori i Sostenibilitat que dirigeix Lluís Recoder, es troba aquests dies en fase d’estudiar les 123 al·legacions que es van recollir al projecte de la Ronda, tant les arribades des de particulars, entitats i empreses, com les arribades des d’altres administracions com són els ajuntaments.

Des de la coordinadora Preservem el Maresme es veu amb optimisme aquest procés, però tampoc no es queden quiets a l’espera dels resultats. Així, el proper mes de febrer la coordinadora presentarà en públic la seva pròpia alternativa al projecte de la Ronda.

Busquem els detalls de la mà del portaveu de ‘Preservem el Maresme’, Antoni Esteban.

Premià Notícies divendres 14 de gener

Be the first to comment on "La Generalitat ja estudia les al·legacions a la ronda del Baix Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »