La Generalitat reconeix que ha gastat en cobrir deutes d’Habitatge els 100 MEUR que l’Estat els havia transferit per la ronda de Mataró i la variant d’Arenys

Entrevista a Alícia Romero
Descarrega’t l’entrevista

Planells del projecte de vials laterals

Plànols del projecte de vials laterals a la Ronda de Mataró.

El govern de la Generalitat va gastar els prop de 100 milions d’euros que l’Estat li va transferir per a la Ronda de Mataró i la variant d’Arenys de Mar per pagar deutes em temes d’habitatge. Així ho ha explicat aquest matí a Premià Notícies la diputada socialista pel Maresme, Alícia Romero, a partir d’una resposta que li va donar al parlament el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Romero ha indicat que des del grup socialista faran propostes perquè aquestes obres es puguin fer.

Alícia Romero també va demanar al conseller Vila sobre els treballs de protecció de les vies de Rodalies al seu pas per Cabrera, un punt molt conflictiu quan hi ha temporals de llevant, i que ha de realitzar Adif. Vila va contestar que han reclamat aquests treballs a l’Estat, però que aquests no estan hores d’ara pressupostats.

Sense pressupost del govern espanyol per protegir les vies del tren a Cabrera

El govern de l’Estat no té pressupostat el projecte de protecció de les vies del tren a l’alçada de Cabrera de Mar, uns treballs que hauria d’executar Adif. Així li va traslladar el conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila a la diputada de PSC pel Maresme Alícia Romero. Romero ho ha explicat a Premià Notícies i ha dit també que el partit demanarà que sigui la Generalitat qui es faci càrrec d’aquests treballs. Aquest projecte hauria de prevenir els talls de circulació que hi ha sovint a la zona de Cabrera de Mar en coincidència amb els temporals de llevant i que afecten la circulació a la línia R1 de Rodalies de Catalunya.

Be the first to comment on "La Generalitat reconeix que ha gastat en cobrir deutes d’Habitatge els 100 MEUR que l’Estat els havia transferit per la ronda de Mataró i la variant d’Arenys"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »