La Generalitat subvenciona material tècnic de l’Amistat amb 14.700 €

Entrada del nou equipament de l'Amistat

El departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 14.700€ a invertir en material audiovisual per al teatre de l’Amistat. Pel que fa a les obres del teatre, en aquests moments es treballa en les instal·lacions a l’interior de l’edifici. Des de la regidoria compten amb que les obres acabin definitivament durant el primer trimestre del 2011, dins del termini previst.

Ahir us avançàvem que el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat havia anunciat una aportació pel finançament de la tecnologia audiovisual del teatre de l’Amistat. Segons un anota de premsa del Departament, aquest finançament es fa en el marc del Pla d’Equipaments Culturals de Catalunya que destina un total d’un milió d’Euros a millorar els recursos tecnològics audiovisuals de 82 equipaments culturals municipals. A la comarca del Maresme, a banda del que arribava per l’Amistat, també el teatre Monumental de Mataró rep subvenció en el mateix paquet.

Ens interessem per la quantitat i pel destí d’aquesta subvenció i també per la situació actual de les obres de l’Amistat, i ho fem parlant amb el regidor de Cultura de Premià de Mar, Josep Maria Molins.

Premia Notícies dimarts 9 de novembre

Be the first to comment on "La Generalitat subvenciona material tècnic de l’Amistat amb 14.700 €"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »