La gran assistència de veïns marca la inauguració de les noves instal·lacions de la piscina municipal

Gran participació el dia de la inauguració del nou equipament

L’alcalde Miquel Buch va dir ahir en la inauguració del nou Centre Esportiu de la ciutat que aquesta era la primera en un any de grans transformacions per Premià de Mar. A banda de l’alcalde, l’acte va comptar amb la presència de la de la secretària general de l’Esport de la Generalitat, Anna Pruna, del president de Pool Premià, Àngel Meca, del regidor d’Esports, Jordi Penalva, i de regidors de tots els grups municipals.

Ambient esplèndid i gran participació de públic ahir diumenge en l’acte d’inauguració de les noves instal·lacions de la piscina municipal de Premià de Mar. Pool Premià i l’Ajuntament havien preparat una jornada festiva que incloïa activitats i animació pels més petits i, sobretot, la possibilitat de visitar les noves instal·lacions ja finalitzades. L’acte va comptar amb la presència de la secretària general de l’Esport de la Generalitat, Anna Pruna; del president de Pool Premià, Àngel Meca; del regidor d’Esports, Jordi Penalva; de l’alcalde,  Miquel Buch, així com diversos regidors de tots els grups municipals.

A l’hora dels parlaments, Anna Pruna va explicar que el que ahir s’inaugurava era el model d’equipament esportiu que promociona el Govern de la Generalitat. Pruna es va mostrar convençuda de la bona gestió que al capdavant de l’equipament farà la UTE Pool Premià formada per l’Agrupació Mútua, la Federació Catalana de Natació i el Club Natació Premià.

També va prendre la paraula Àngel Meca, president de la UTE Pool Premià. Meca, no cal dir-ho, estava molt satisfet de que finalment arribés aquest dia. La llista d’agraïments que va pronunciar Àngel Meca va ser molt extensa. Destaquem els referits a l’equip de Pool Premià que ha tirat endavant el projecte, i a l’Ajuntament.

Per la seva part, i en el seu torn de paraula, l’alcalde Miquel Buch va parlar d’un dia de gala per inaugurar una infraestructura de futur a la que han de seguir altres com la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, la pista coberta del Voramar i el teatre de l’Amistat. Amb tot plegat, l’alcalde es va refermar en fer un a crida a la unitat i a la implicació també per part dels veïns per tirar endavant i donar vida els projectes que té la ciutat sobre la taula.

Be the first to comment on "La gran assistència de veïns marca la inauguració de les noves instal·lacions de la piscina municipal"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »