La JEC resol a instàncies de Crida que l’Ajuntament va fer propaganda amb una excursió i el govern addueix que va ser acordada en un Consell Municipal

La Junta Electoral ha emès una resolució a partir d’una denúncia de Crida Premianenca segons la qual una excursió amb casals d’avis organitzada i finançada per l’Ajuntament el 7 de maig passat a la qual van assistir membres del govern contravenia la normativa electoral i constituïa un acte de propaganda. Així mateix, requereix l’alcalde perquè no reiteri aquest tipus actuacions sota risc de sancions administratives o penals. Escoltem Andreu Mumbrú, cap de llista de Crida, i la regidora de gent gran, Imma Morales, que parla en nom de l’equip de govern i que recorda que l’activitat es va valorar en un consell municipal on participava Crida:

Val a dir que les últimes hores Crida Premianenca també ha acusat per xarxes socials l’equip de govern d’haver pintat de verd la gespa seca de diversos escocells a fi, segons aquest partit, de fer-los lluir artificialment. En resposta a aquestes afirmacions l’Ajuntament ha publicat una nota on explica que s’hi ha posat un adob foliar que conté un colorant verd. Pel que fa a la campanya electoral, avui hi ha sengles tertúlies temàtiques en dos bars premianencs de PSC i ERC i Primàries fa l’acte final de campanya a les 7 del vespre al centre cívic.

Escolta el bloc de campanya del Premià Notícies:

Translate »