La nova mostra al Museu, un taller de fòssils, sardanes i balls tradicionals, activitats destacades del cap de setmana

El Museu de l’Estampació inaugura diumenge a les 12 migdia la nova exposició temporal ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’. Posteriorment es farà un taller d’estampació en la tècnica del batik. Un taller de classificació de fòssils de la mà de l’AECC, Sardanes i balls tradicionals, conformen l’oferta de l’agenda del  cap de setmana a Premià de Mar.

Com cada divendres arriba l’hora de fer un repàs a les activitats de caire lúdic i cultural que tenim aquest cap de setmana a Premià de Mar. Comencem parlant d’una exposició que, de fet, ja fa dies que funciona. L’organitza l’AECC i porta com a nom ‘Gravats i clixetisme, el taller de Miquel Masip’. Aquesta mostra, que podem visitar a la sala d’exposicions de can Manent, inclou mostres del treball i les tècniques al voltant de la impressió i l’estampació que Masip ha desenvolupat al seu taller del Passatge d’en Manent. Podeu visitar aquesta exposició fins el 3 d’abril. L’¡horari de visites el cap de setmana és d’11 del matí a dos quarts de dues del migdia.

No deixem l’AECC, perquè de la mà de la Fundació CRIT i l’àrea de Cultura de l’Ajuntament ens porten dissabte al matí la segona jornada de tècniques de neteja i classificació de fòssils. El responsable de l’activitat, Enric Garcia, ho explicava ahir a La Drecera. L’activitat es farà de dos quarts de deu del matí a dues de la tarda als locals de la fundació CRIT al carrer de Sant Pau nº 13.

Entrem ja en les activitats per diumenge que és on trobem el gruix d’actes del cap de setmana. Comencem anant al Museu de l’Estampació perquè a les 12 del migdia inauguren una nova exposició temporal. L’exposició s’anomena ‘Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java’ i, com el seu nom indica, ens presenta peces estampades amb aquest sistema originari de l’illa de Java. El taller d’estampació en batik que es farà al Museu un cop inaugurada l’exposició serà més teòric que no pas els que s’han fet fins ara, precisament per la complexitat de la tècnica. L’encarregada del taller serà l’Anna Oms, una especialista en aquesta tècnica. La inauguració de l‘exposició “Una vida en batik. Del palau dels sultans als pobles de Java”, tindrà lloc diumenge a les dotze del migdia. El taller d’estampació en batik començarà mitja hora més tard, a dos quarts d’una.

A la mateixa hora que a les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas s’inaugura aquesta exposició, les 12 del migdia, a la Plaça de l’Ajuntament els Amics de la Sardana ens porten una ballada de sardanes. En aquesta ocasió serà amb la cobla Premià.

I també a la plaça de l’Ajuntament, i com cada primer diumenge de mes, la gent de De Bòlit! proposa el seu taller de danses i ball obert a tothom. Serà a partir de les sis de la tarda.

Be the first to comment on "La nova mostra al Museu, un taller de fòssils, sardanes i balls tradicionals, activitats destacades del cap de setmana"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »