La nova presidenta del Mercat de la Flor augura que al Sant Jordi del 23 de juliol el 90% de les roses hauran de ser d’importació

(Foto: Mercat de la Flor)(Foto: Mercat de la Flor)

Mercè Martínez, nova presidenta del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar des d’aquesta setmana, ha pronosticat que pel Sant Jordi d’aquest 23 de juliol el 90% de les roses que es venguin hauran de ser d’importació. Segons Martínez, en aquest època fa massa calor al Maresme com per oferir la producció que s’assoleix a la primavera. Són declaracions al Tot d’Una:

Segons Mercè Martínez, la crisi sanitària ha resultat “devastadora” pel sector perquè la imposició de tancar botigues de flor i planta ha obligat a llançar produccions senceres. En aquest sentit, la presidenta ha defensat que aquest producte, pels beneficis psicològics que aporta, hauria de ser considerat de 1ra necessitat i, conseqüentment, les botigues haurien d’haver romàs obertes. A pesar del sotrac, Martínez s’ha mostrat confiada que la nova junta que encapçala serà capaç de d’escometre accions importants i que el sector recuperarà el vigor que havia tingut.

Escolta l’entrevista a Mercè Martínez al Tot d’Una:

Translate »