La nova regidora de festes, Imma Morales, defensa el model actual de Festa Major i anuncia que continuarà la descentralització

Ràdio Premià de Mar ha seguit en directe l'enlairament de coets des del balcó de l'Ajuntament

La repicada de campanes i enlairament de coets, que us hem explicat en directe per aquesta emissora, ha encetat aquest migdia la Festa Major 2019, que s’allargarà fins diumenge. La nova regidora de festes, Imma Morales, ha defensat al Premià Notícies el model de festa que va començar a instaurar el seu predecessor, basat -ha dit- en la seguretat, la lluita contra el sexisme i la descentralització. En aquest sentit ha anunciat la voluntat de portar encara més actes als barris en pròximes edicions:

Morales ha admès que en aquesta ocasió no hi ha hagut pràcticament temps d’imprimir el seu segell personal, i ha dirigit el mèrit d’aquesta edició a l’anterior regidor, Eloi Maristany, als tècnics i sobretot als voluntaris, de qui ha elogiat el seu compromís i dedicació. Avui dimarts, com a convocatòries principals, es fan L’Eufòria petita i L’Eufòria, amb actuació del grup MashupPartyBand. Demà coincidiran, per primer cop des del 2013, els actes tradicionals del Patró amb el Desembarcament Pirata. Afegim d’altra banda que finalment l’intent de celebrar unes Festes Alternatives, que vam anunciar el maig passat i que es presentaven sota el nom de ‘El Motí’, no ha reeixit: avui l’organització ha indicat que per raons d’ordre logístic i organitzatiu el projecte tal com s’havia concebut no es podrà dur a terme en aquesta ocasió però que es reserven l’opció de fer alguna activitat amb caràcter informal així com de recuperar la iniciativa de cara als pròxims anys.

Escolta l’entrevista a Imma Morales:

Translate »