La “paradoxa” dels Pressupostos Participatius 2019-20, que poden quedar-se al calaix si no hi ha nou Pressupost Municipal

Secció del logotip del procés participatiuSecció del logotip del procés participatiu

La nova edició dels Pressupostos Participatius de Premià de Mar podria quedar en suspens si no s’aprova el Pressupost Municipal 2019, ja que els diners que s’hi destinen s’imputen al capítol d’inversions i un pressupost prorrogat (el de 2018) no permet escometre inversions. Ho ha advertit avui el regidor de participació Rafa Navarro, que ha dit que en any electoral pot complicar-se l’aprovació del pressupost però que també ha indicat que el procés participatiu continuarà amb el calendari previst. Amb tot, admet que es podria produir una “paradoxa”:

Amb el final de 2018, d’altra banda, es va donar per tancada l’edició anterior i es van completar els treballs de millora als centres educatius, projecte de les AFAs que va guanyar la votació popular. Navarro ha fet un balanç positiu de l’edició a pesar de les complicacions tècniques que es van produir en alguns casos, especialment en la creació de nous espais a l’escola El Dofí.

Escolta l’entrevista a Rafa Navarro:

Translate »