La parròquia de Sant Cristòfol organitza un debat sobre l’autoria de la creació de l’univers

La parròquia de Sant Cristòfol organitza aquesta nit un debat demanant-se si Déu va crear l’Univers, una pregunta suscitada arran de la teoria que defensa Stephen Hawking en els seu darrer llibre. El debat, que compta amb la participació del teòleg Xavier Martín, es farà a ¾ de deu de la nit al casal Germà Miquel, al carrer de la Rectoria.

La parròquia de Sant Cristòfol de Premià de Mar ens proposa per aquest vespre un nou debat obert dins del cicle que ve organitzant durant aquest any. La proposta d’avui és debatre sobre un tema tan complex com és si és Déu el creador de l’Univers, un debat que sorgeix a partir del darrer llibre del científic britànic Stephen Hawking. Recordem que Hawking defensa que no hi ha proves d’una suposada mà divina en la creació de l’Univers. El teòleg Xavier Martín, que participarà en l’acte d’avui, n’ha parlat aquest matí al Tot d’una. El debat es farà aquest vespre al casal del Germà Miquel, al carrer de la Rectoria nº 17. L’acte començarà a a 2/4 de 10 de la nit.

Be the first to comment on "La parròquia de Sant Cristòfol organitza un debat sobre l’autoria de la creació de l’univers"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »