La pista coberta del Voramar està acabada però encara no s’inaugura

La pista del Voramar acabada

Els treballs a la pista coberta del Voramar ja han finalitzat però encara no hi ha una data fixada per la inauguració per evitar que es repeteixi el que va passar amb el Centre Esportiu Municipal. Aquest instal·lació acollirà cinc entitats esportives de la ciutat, però també servirà per les activitats d’entitats socials i culturals i fins i tot per a l’ús de particulars.

Esperàvem per aquest dies la inauguració de la pista coberta del Voramar, però encara haurem d’esperar una mica més. Les obres ja han finalitzat però des de l’Ajuntament volen evitar que passi el que va passar amb el Centre Esportiu Municipal, quan les instal·lacions van estar tancades durant dos mesos després de la seva inauguració per un problema amb la connexió de llum.

En tot cas el que està clar és que usuaris per a la instal·lació no en manquen. Ja estan confirmades cinc entitats esportives a banda de la possibilitat d’ús per part d’entitats socials o culturals o, fins i tot, de particulars.

Quedem a espera, de la mà de les entitats interessades, de conèixer la data d’aquesta inauguració de la pista del Voramar.

Be the first to comment on "La pista coberta del Voramar està acabada però encara no s’inaugura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »