La plaça de Miquel Martí i Pol tindrà un espai per fer petits espectacles

Imatge virtual de la nova plaça

Primeres informacions sobre com serà la nova plaça de Miquel Martí i Pol. La plaça incorporarà un espai on es podran fer actuacions públiques de petit format, com ha explicat a Premià Notícies la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras. Aquest espai, a sota de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras, serà la primera actuació visible de l’aplicació de la llei de Barris al barri de Santa Maria santa Anna-Tió.

Ja us havíem explicat que l’arranjament dels espais públics de la ciutat serà una de les prioritats en matèria d’inversions per aquest 2011 a Premià de Mar. L’Ajuntament ha previst en aquest sentit un inversió de 600.000€ per fer actuacions a la majoria de places de Premià de Mar. A banda d’aquestes inversions, ben aviat veurem el naixement d’una nova plaça batejada amb el nom del poeta Miquel Martí i Pol, un espai a tocar de la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras.

Tot i que encara no s’ha definit com serà l’actuació final a les places, li demanem pel que ja se sap i per la nova plaça Miquel Martí i Pol a la tinent d’alcalde de Serveis Territorials, Marisa Farreras.

Premià Notícies divendres 04 de febrer

Be the first to comment on "La plaça de Miquel Martí i Pol tindrà un espai per fer petits espectacles"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »