La plataforma Can Sanpere 100% Públic celebra l’última decisió judicial sobre el BCIL i recorda que la catalogació va ser impulsada per aquesta entitat

Membres de la plataforma després de lliurar les signatures que van recollir aquest estiu demanant l'expropiació de la finca

La plataforma Can Sanpere 100% Públic s’ha mostrat avui molt complaguda de l’última resolució judicial sobre la finca, que tomba el recurs de la propietat contra la catalogació de l’edifici central de la fàbrica com a BCIL. Segons el portaveu Lluís Soler, la sentència no només serveix per reforçar la protecció de l’immoble sinó que podria dificultar també en el futur un eventual contenciós de Núñez i Navarro contra l’expropiació per part de l’Ajuntament. Tot  plegat, per tant, són notícies positives que, amb justícia, deuen molt a la plataforma i al CSA:

Lluís Soler ha recordat que el ple municipal va aprovar la sol·licitud del BCIL després que aquesta entitat, amb l’ajuda de l’arquitecte Agàpit Borràs, presentés un estudi que així ho aconsellava l’any 2014. Val a dir que ahir el grup municipal de PECP recordava, en relació a l’aprovació en ple de la sol·licitud de BCIL que la proposta va prosperar però que hi va haver grups (alguns del govern i altres de l’oposició) que s’hi van oposar. Escoltem la portaveu comuna Elena Martín:

En concret, segons ha recordat Martín, van votar en contra del BCIL els grups del PSC, PP, CS i tres regidors de JxPdM-PDECAT.

Escolta les declaracions de Lluís Soler:

Translate »