La plataforma contra l’aparcament per a residents de Can Vilar i la Floresta no accepta l’esborrany d’acord entre Premià de Mar i Premià de Dalt

Pancarta en un balcó del barri Tarter-Maresme

La plataforma veïnal que protesta per la nova zona d’aparcament per a residents a Can Vilar i a la Floresta, a Premià de Dalt, rebutja els termes de l’esborrany d’acord entre els dos municipis en relació a aquest tema. Com ha explicat aquesta setmana el govern de Premià de Mar, s’ha assolit un preacord amb Premià de Dalt per establir un seguit de compensacions per a veïns de tots dos municipis, però la plataforma veïnal considera “ridícules” les places que ofereix Premià de Dalt als veïns de Premià de Mar. Escoltem un dels portaveus de la plataforma Pedro Garcia:

La plataforma, que compta amb prop d’un centenar de veïns, es va crear quan Premià de Dalt va crear les zones per a residents a Can Vilar i la Floresta: denuncien que els veïns d’aquests barris ja solen tenir garatge a casa i, en conseqüència, deixen moltes places desocupades que ara no poden servir als veïns de Premià de Mar, ja que entre les 8 del vespre i les 8 del matí l’aparcament està prohibit als no residents. Des del juliol han recollit ja 500 firmes de suport, han fet cassolades de protesta i molts dels membres han penjat pancartes als balcons. També demanen un trasllat del mercat ambulant, ja que -segons diuen- els pren cada dimecres a la nit fins a 120 places d’aparcament.

Escolta les declaracions de Pedro García:

Translate »