La plataforma Estació Premià es mostra ‘complaguda tímidament’ per la proposta de reobrir el pas soterrat

Entrevista a Lluís Soler, de la plataforma Estació Premià

Descarrega l’entrevista

Estació de trens de Premià de Mar

Estació de trens de Premià de Mar

La Plataforma Estació Premià s’ha mostrat avui complaguda per la proposta de recuperar el pas soterrat d’accés a l’estació sorgida de la reunió de dilluns entre l’Ajuntament, Renfe, Adif i Carreteres. Amb tot, el portaveu d’aquest col.lectiu ha parlat d’una satisfacció “tímida”.

Soler ha qüestionat, d’altra banda, que mentre el pas no torni a ser una realitat els usuaris facin servir el pas que hi ha més proper a la carretera de Premià de Dalt: segons el portaveu, és absurd pretendre que algú amb pressa per arribar a l’estació es desviï i no faci servir el pas de vianants. Finalment en relació a les mesures proposades per Carreteres de la Generalitat encaminades a mitigar la velocitat dels vehicles en aquest punt de la Nacional II (que passarien per la instal.lació de focus, radars i per l’allunyament dels vehicles del pas de vianants) Soler s’hi ha mostrat d’acord però ha recordat la dificultat de mitigar els riscos d’una carretera tan concorreguda.

Be the first to comment on "La plataforma Estació Premià es mostra ‘complaguda tímidament’ per la proposta de reobrir el pas soterrat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »