La propera empresa de neteja haurà de construir un aparcament públic sota el camp de futbol

L’ajuntament de Premià de Mar vol que la propera empresa de neteja de la ciutat construeixi un aparcament a sota de l’actual camp de futbol, una de les zones de la ciutat amb més dèficit d’aparcament públic. L’empresa de neteja, que hauria de configurar una UTE, ocuparia el 50% de l’aparcament amb la seva flota de camions i el seu material. A canvi quedarien entre 160 i 200 places d’aparcament públic.

Mentre va creixent el calaix que ha d’allotjar el futur aparcament de la plaça dels Països Catalans, tenim un altre aparcament públic que comença a caminar. El ple de novembre va aprovar ahir encarregar a l’empresa Premià Serveis Municipals la redacció del projecte d’un aparcament a sota de l’actual camp de futbol de la ciutat. La construcció d’aquest aparcament vindria vinculada al contracte amb una nova empresa de neteja que l’hauria de construir i ocupar el 50% de l’equipament amb els seus camions i resta del material.

Li demanem els detalls a la tinent d’alcalde de serveis territorials, Marisa Farreras.

Premià Notícies dijous 18 de novembre

Be the first to comment on "La propera empresa de neteja haurà de construir un aparcament públic sota el camp de futbol"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »