La regidoria de Cultura oferirà cursos d’informàtica gratuïts

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament ofereix cursos d’informàtica gratuïts oberts a tothom a partir del proper mes d’octubre. Els cursos es fan a través dels plans d’ocupació del Departament de Treball de la Generalitat i s’impartiran al Centre Cívic en horaris de matí i tarda i a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras per les tardes. Un total de set professors contractats per la Generalitat impartiran aquests cursets.

La regidoria de cultura de l’Ajuntament, a través dels Plans d’Ocupació del Departament de Treball de la Generalitat oferirà a partir de l’octubre un seguit de cursos d’informàtica adreçats a tothom. Els cursos es faran al Centre Cívic i a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras i seran tant de nivell bàsic com avançat. Per rebre els cursos només us heu d’inscriure.

Aquests cursos consten de càpsules tancades de dues hores, en cadascuna de les quals es tractarà un tema concret, des de la iniciació a la informàtica, passant per la creació d’un compte de correu electrònic, fins a la creació de blogs i pàgines web.

Els cursos s’impartiran al Centre Cívic en horaris de matí i tarda, i a la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras totes les tardes. A tots dos indrets podeu consultar els horaris i fer les inscripcions.

Els Plans d’Ocupació de la Generalitat han permès la contractació de set especialistes que seran els encarregats d’impartir aquests cursos.

Be the first to comment on "La regidoria de Cultura oferirà cursos d’informàtica gratuïts"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »