La sala Premiart guanya una biblioteca especialitzada en temes artístics gràcies a una donació

La donació per part d’un veí d’una col·lecció de 300 llibres d’art ha permès a l’Associació d’Artistes Plàstics la creació d’una biblioteca temàtica al primer pis de la sala Premiart. L’entitat ha encarregat a una bibliotecària l’organització de la col·lecció per facilitar la seva consulta. La intenció és que la biblioteca sigui de lliure consulta i s’està establint un protocol perquè es pugui fer un servei de préstec d’aquests llibres.

A partir d’ara no només anirem a la sala Premiart a veure pintures, escultures o fotografies. La cessió per part d’un veí a l’Associació d’Artistes Plàstics de Premià de Mar d’una col·lecció de 300 volums d’art, permet a l’entitat començar a crear una important biblioteca temàtica. Els llibres, que s’han situat a pis de dalt de la sala Premiart, els ha donat un veí del carrer de Sant Antoni que es diu Ernesto Márquez.

No és qüestió que una col·lecció d’aquestes característiques es gestioni de qualsevol manera. És per això que els Artistes Plàstics han encarregat a una especialista la classificació dels llibres per una identificació ràpida i ordenada.

Des de l’entitat esperen que aquesta biblioteca especialitzada en tems d’art s’engrandeixi amb més donacions, fins i tot dels propis socis de l’Associació d’Artistes Plàstics.

La intenció dels artistes premianencs és que la biblioteca sigui un servei públic. Es aquest sentit estant elaborant un protocol per establir el sistema i les condicions per fer préstecs.

Be the first to comment on "La sala Premiart guanya una biblioteca especialitzada en temes artístics gràcies a una donació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »