La segona temporada de Música Clàssica a l’Espai l’Amistat inclou sis concerts amb rellevància dels músics premianencs

Presentació de la segona Temporada de Música Clàssica

Descarrega’t la presentació

D'esquerra de dreta Marcel Gorgori, Joan Francesc Altés i Eloi Maristany

D’esquerra de dreta Marcel Gorgori, Joan Francesc Altés i Eloi Maristany

Tal com us vam avançar, ahir es va presentar en roda de premsa la segona temporada de Música Clàssica a l’Espai l’Amistat. En aquesta nova temporada, que s’encetarà el dia 29 de juny amb el concert ‘Només per a uns quants?’, es buscarà la participació de músics de Premià de Mar. Una altra característica important serà que els espectacles siguin didàctics, com va explicar el president de la coral l’Amistat, Joan Francesc Altés. Aquesta segona temporada inclourà sis espectacles entre el juny de 2013 i el maig de 2014 en els quals s’ha donat rellevància a la participació de músics locals.

Després de l’estiu aquesta segona temporada de Música Clàssica presentarà concerts amb cançons de Federico Garcia Lorca, un del quintet de solistes de l’orquestra Camerata XXI, o el concert de Nadal de la Coral l’Amistat sota el títol de ‘Què sentiu quan cantem?’. Seguirà el recital de violí d’Octavi Martínez i un concert de música del S/XX per a flauta travessera i guitarra.

El concert del dia 29 significarà la presentació en societat del projecte Simfonova. El seu impulsor, el periodista Marcel Gorgori, va explicar els elements que composen aquest projecte, com veureu eminentment premianencs. Gorgori va explicar que aquest concert buscarà acostar la música clàssica a tothom, fins i tot aquells que creuen que no els agrada i que, malgrat això, i potser sense saber-ho, tenen la música clàssica incorporada a la seva vida quotidiana.

Després de l’estrena a Premià de Mar, el concert ‘Només per a uns quants?’ ja té compromisos adquirits per visitar escenaris com el monumental de Mataró el 10 de novembre.

En la roda de premsa també va participar el regidor de cultura Eloi Maristany que va explicar que des de l’ajuntament van confiar en l’experiència i qualitat de la coral l’Amistat per a organitzar aquestes temporades de Música Clàssica.

En el concert del 29 de juny trobarem sobre l’escenari fins a 130 persones entre músics i cantaires dirigits per Daniel Antolí.

Be the first to comment on "La segona temporada de Música Clàssica a l’Espai l’Amistat inclou sis concerts amb rellevància dels músics premianencs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »