La setmana que ve es reprèn el Cicle d’Espectacles Musicals per a Escoles de la Coral l’Amistat després d’un any sense poder-se fer

Imatge d'un concert d'una edició anterior del cicleImatge d'arxiu d'un concert d'una edició anterior del cicle

Dilluns que ve dia 3 de maig es reprèn el Cicle d’Espectacles Musicals per a Escoles que organitza la Coral l’Amistat, i que ha vist com durant l’any 2020 s’han hagut de cancel·lar i ajornar, respectivament, els espectacles a causa de la pandèmia. En concret, després que el maig de 2020 caiguessin totes les convocatòries, el novembre passat es va decidir ajornar les actuacions programades, que són les que es començaran a oferir a partir de dilluns. Escoltem en nom de la coral en Joan Francesc Altés:

En aquesta VIII edició s’han inscrit a participar del cicle fins a 7 escoles de Premià de Mar i Premià de Dalt, i fins a 1900 alumnes d’infantil fins a ESO assistiran les a 15 sessions dels 5 espectacles programats. Dilluns el cicle comença amb els espectacles “Fantasia del metall” i “Descobreix el so metall”. Altés ha remarcat que en tots els espectacles s’observaran les mesures sanitàries en vigor per garantir la seguretat de públic i artistes.

Escolta les declaracions d’en Joan Francesc Altés:

Translate »