La signatura del conveni de la llei de Barris posa en marxa la remodelació del barri de Santa Maria

La signatura del conveni entre Generalitat i Ajuntaments per la llei de Barris dóna el tret de sortida a la transformació integral del barri de Santa Maria Santa Anna-Tió. L’alcalde Miquel Buch no creu que el canvi de Govern a la Plaça de Sant Jaume hagi d’afectar en cap cas el projecte previst. A banda d’aquest fet, la Generalitat ha ampliat el termini de concessions pels amarradors i les places d’aparcament del port de Premià de Mar, però no la dels locals comercials. Els responsables polítics del Govern en funcions consideren que aquesta ha de ser una decisió que ha d’adoptar el nou govern de la Generalitat.

Dies enrere us anunciàvem la signatura del conveni que ha de servir per aplicar la llei de baris al barri de Santa Maria Santa Anna-Tió. La signatura es feia a tres bandes, amb la presència del conseller de Política Territorial en funcions, Joaquim Nadal, i els alcaldes de Premià de Mar i Premià de Dalt, Miquel Buch i Joan Baliarda respectivament. Aquesta signatura era més que un acte protocol·lari, ja que servia per activar els mecanismes per començar a fer les inversions que recull el projecte.

A banda d’això, i sense sortir de les relacions Ajuntament-Generalitat, hi ha novetats al port de la ciutat.

Li demanem per tot plegat a l’alcalde Miquel Buch.

Premia Notícies dijous 16 de desembre

Be the first to comment on "La signatura del conveni de la llei de Barris posa en marxa la remodelació del barri de Santa Maria"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »