La solució a l’aparcament entre Premià de Mar i Premià de Dalt, a expenses de les places que es generin amb la transformació de la carretera

Carretera de Premià de DaltLa setmana que ve s'habilitarà un cordó d'aparcament al costat de Mataró de la carretera

Continuen les reunions entre els Ajuntaments de Premià de Mar i Premià de Dalt i veïns del barri Tarter-Maresme per tal de millorar la disponibilitat d’aparcament en aquest sector després que Premià de Dalt instituís la zona per a residents a Can Vilar i la Floresta. Dimecres hi va haver una reunió de les 3 parts i, segons ha explicat avui el tinent d’alcalde Antoni Subirà, la intenció és esperar a veure quins efectes té la creació de noves zones a la carretera de Premià de Dalt, on es podrien habilitar fins a un centenar de noves places. De manera immediata, la setmana que ve ja n’hi podria haver unes 40 de noves perquè es crearà un cordó a la banda de Mataró, l’espai que fa unes setmanes es va reservar als vianants, un cordó que es traslladarà a les hortes de ponent quan les obres impedeixin disposar-ne:

A més d’aquestes, quan s’hagi acabat l’obra de la Diputació del nou giratori, també s’obriran nous espais. Només si amb totes aquestes noves places no es resol la problemàtica, s’acudirà a una zona per a residents de Premià de Mar a la part alta de Tarter-Maresme, emulant la que ha fet Premià de Dalt. Afegim que justament l’obra de la Diputació porta pràcticament un mes aturada a causa d’una desavinença de preus amb l’empresa constructora; segons Subirà, la informació que els donen és que s’han de reprendre els treballs de manera imminent.

Translate »