La Xarxa d’Habitatge atura per 3r cop el desnonament al carrer del Pilar i propicia una reunió de l’alcalde amb la inquilina

Els concentrats han romàs des de 1a hora fins que s'ha comunicat l'ajornament davant el portal de l'edifici

La Xarxa d’Habitatge ha evitat per 3a vegada el desnonament programat a un habitatge del carrer del Pilar. Aquest matí des de quarts de 9 un centenar de veïns s’havien concentrat al portal d’aquest immoble, on han anat també des d’aquella hora tres furgonetes de Mossos d’Esquadra amb diversos antidisturbis. Els agents han cordonat la zona a l’espera que arribés la comitiva judicial, moment en què s’han produït algunes empentes amb els concentrats. Quan ha arribat el secretari judicial ha negociat amb representants de la Xarxa, que estaven en contacte amb la llogatera, i finalment s’ha acordat ajornar novament una setmana el llançament. Ara la Xarxa exigeix a serveis socials de l’Ajuntament que ofereixi una solució a la inquilina abans d’aquests 7 dies. Escoltem l’Emma Puig, de la Xarxa:

Després d’acordat l’ajornament els manifestants han anat cap a l’Ajuntament: allí s’han reunit amb l’alcalde, amb qui han acordat fer una trobada avui mateix amb la inquilina i amb membres de serveis socials a fi de trobar alguna solució; de moment no tenim coneixement del resultat d’aquesta reunió. Recordem que el jutge va ordenar el desnonament a demanda de la propietat arran del deute que acumula la llogatera. Abans d’ahir aquesta dona va intentar suïcidar-se, però després d’un ingrés hospitalari es va refer i avui era a l’habitatge mentre passava tot això al carrer. Segons ha informat l’Ajuntament l’àrea de serveis socials treballa fa dies en el cas, i també ho ha fet les últimes hores coordinadament amb l’hospital on ha estat ingressada la inquilina.

Translate »