L’ACEA agraeix el compromís dels grups polítics premianencs “perquè no hagi de tancar cap botiga” i llança el seu propi vídeo promocional

L’ACEA, Associació de Comerços, Empresaris i Autònoms de Premià de Mar, s’ha felicitat avui de l’inici de treballs de la nova Taula de Suport al Comerç i ha aplaudit les primeres mesures que s’han començat a esbossar. En nom de l’entitat, el comerciant Toni Rubí ha destacat propostes com les que tenen a veure amb la seguretat sanitària però sobretot la voluntat dels grups polítics d’adoptar mesures encaminades que no hagi de tancar cap botiga:

Rubí també ha assenyalat la importància dels treballs que s’estan fent paral·lelament amb Promoció Econòmica per tal d’habilitar nous espais de venda electrònica. Val a dir que aquesta entitat ha publicat recentment un vídeo promocional encaminat a reforçar la imatge del comerç local i per convidar els veïns que es facin còmplices de la seva recuperació quan acabi el confinament.

Escolta la declaració sencera de Toni Rubí:

Vet aquí el vídeo que ha publicat l’ACEA (fet amb la col·laboració dels comerços associats i realitzat per l’Estudi Aniceto):

Translate »