L’acte institucional de l’11 de Setembre es farà en un format més reduït

Monument a Rafael CasanovaMonument a Rafael Casanova

La commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Premià de Mar, és veurà alterada de manera sensible per les mesures derivades de la pandèmia de la COVID-19.

Així, l’acte institucional de l’11 de Setembre es farà en un format més reduït i, per tal d’evitar en el possible aglomeracions de persones serà enregistrat prèviament i emès a les 12 h del mateix dia 11 a Ràdio Premià de Mar i les Xarxes socials. L’emissora previament farà una edició especial del programa “Fem rotllana”.

L’acte institucional no inclourà ni el concert de cançons tradicionals catalanes per part de la Coral l’Amistat ni l’aperitiu que tradicionalment ofereix als assistents la llar d’avis de Can Manent. 

Així ens ho explica la regidora Imma Morales:Així mateix, s’ha demanat als partits polítics i entitats participants que limitin la seva representació a una sola persona. 

D’altra banda, es demana a les entitats interessades a participar en l’ofrena floral que es posin en contacte amb l’Ajuntament a través de l’adreça electrònica alcaldia@premiademar.cat abans del dimarts 8 de setembre indicant el nom i el telèfon de contacte de la persona que assistirà a l’acte, i si faran o no parlament.

Les mateixes circumstàncies derivades de la pandèmia de la COVID-19, han obligat a l’Ajuntament a suspendre altres actes habituals de la commemoració de l’11 de setembre a Premià de Mar com són el taller d’estampació de senyeres del Museu de l’Estampació, la Marxa de Torxes per a la Independència i la ballada de sardanes de la vigília de la Diada.

Translate »