L’Ajuntament ajudarà amb 16.000€ els projectes de cooperació premianencs després que la Generalitat certifiqui que la LRSAL no ho impedeix

L'associació premianenca San-Prem va portar de visita a Premià de Mar l'alcalde de Sanunding

L’associació premianenca San-Prem va portar de visita a Premià de Mar l’alcalde de Sanunding

L’Ajuntament de Premià de Mar destinarà 16.200 euros a projectes premianencs de cooperació aquest exercici 2015 després que l’any passat deixés de fer-ho a causa de la LRSAL. Segons ha explicat avui la regidora responsable Anna Maria Medina, inicialment els serveis jurídics van entendre que la nova llei de l’administració local impedia als ajuntament assumir competències en aquest terreny, però un escrit de la Generalitat ho va desmentir. Ara es podran tornar a destinar diners a aquests projectes per mitjà d’una modificació del pressupost que sumarà l’aportació prevista l’any passat més l’aportació d’enguany:

Els diners es repartiran entre els 3 projectes que s’han presentat al Consell de Cooperació; només una de les 4 ONGs premianenques en formen part, Kuwonku, ha renunciat a presentar projecte aquest any. Medina ha indicat que la modificació pressupostària podria passar pel Ple Municipal el mes d’abril. Medina s’ha mostrat confiada que en el futur l’Ajuntament podrà continuar contribuint a aquests projectes.

Escolta l’entrevista sencera a Anna Marina Medina:

Ir a descargar

Be the first to comment on "L’Ajuntament ajudarà amb 16.000€ els projectes de cooperació premianencs després que la Generalitat certifiqui que la LRSAL no ho impedeix"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »