L’Ajuntament apostarà per l’energia solar per complir amb el Pacte d’Alcaldes Contra el Canvi Climàtic

L’Ajuntament de Premià de Mar apostarà per l’energia solar entre d’altres actuacions per complir amb els requisits del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic. L’ajuntament compta amb la Diputació per fer el pla d’acció que ha de rebaixar en un 20% les emissions de CO2 abans del 2020. El Pacte es va aprovar per assentiment en el ple de gener que es va celebrar la setmana passada.

Un dels punts que més ens va cridar l’atenció de la sessió de gener del Ple va ser l’adhesió per part de l’Ajuntament al Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic. Es tracta d’una iniciativa europea que, com el seu nom indica, preveu compromisos a nivell municipal per lluitar contra l’escalfament del planeta i les seves conseqüències. No es tracta doncs de la típica declaració institucional sinó que qui s’adhereix al Pacte ha de posar en marxa un seguit de mesures, algunes de les quals de fort abast com la reducció en un 20 % de les emissions de CO2 a l’atmosfera en els propers deu anys.

Les grans potències van fracassar en el seu intent de trobar un compromís a la cimera de Copenhage. Esperem que, pel bé de tots,  que els consistoris els donin una lliçó un aquest sentit.

Be the first to comment on "L’Ajuntament apostarà per l’energia solar per complir amb el Pacte d’Alcaldes Contra el Canvi Climàtic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »