L'Ajuntament de Premià de Mar confia a trobar en una setmana avals jurídics a la consulta de Can Sanpere

Can Sanpere InterrogantL’equip de govern busca arguments jurídics que permetin salvar l’informe desfavorable que ahir al migdia va emetre la Secretària Municipal a la consulta de Can Sanpere. Ahir l’Ajuntament va suspendre el ple extraordinari en què s’havia de convocar el plebiscit perquè aquesta funcionària va reafirmar-se en les reticències legals que ja havia expressat en un informe del 18 de setembre. Ho ha explicat a Premià Notícies el gerent de l’Ajuntament Fernando Pindado:

Segons Pindado, es tracta d’una interpretació “absurda” i ara el propòsit del govern és portar el punt al ple d’octubre incorporant a l’expedient altres informes que avalin jurídicament la consulta:

Pindado ha explicat, en contra del que s’indica avui a La Vanguardia, que tots els grups municipals han estat sempre a favor de la celebració de la consulta, i a la junta de portaveus que es va celebrar ahir prèvia a la suspensió del Ple ningú no s’hi va mostrar en contra. Ara caldrà veure, ha afegit, com s’hi posicionen la setmana que ve a la vista dels informes que es puguin emetre. De moment, ha reblat, es confia que la consulta es farà en les dates i amb el format previst inicialment.

Escolta el moment en què l’alcalde Miquel Buch declara suspès el Ple Municipal:

Escolta l’entrevista sencera a Fernando Pindado:

Descarrega

Be the first to comment on "L'Ajuntament de Premià de Mar confia a trobar en una setmana avals jurídics a la consulta de Can Sanpere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »