L’Ajuntament del Masnou desallotja les comunitats que s’havien instal·lat il·legalment a l’antic càmping Hispània

El passat divendres les instal·lacions de l’antic Càmping Hispano van ser desallotjades dels col·lectius que les havien estat ocupant els darrers anys. Segons aquesta nota, el desnonament es va fer efectiu a primera hora del matí, avalat per una ordre judicial. Segons ha informat l’Ajuntament del Masnou, a les antigues instal·lacions hi van comparèixer una comissió judicial i representants dels propietaris, l’empresa DIURSA per certificar el desallotjament. Efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local del Masnou hi han ofert tasques de suport i de vigilància. Totes les edificacions que hi havia ocupades il·legalment van ser desallotjades sense cap incident. De fet, els ocupants havien anat abandonant l’espai progressivament.

Segons l’Ajuntament del Masnou, l’espai havia sofert una degradació important que suposava greus problemes de seguretat i de salubritat,

Be the first to comment on "L’Ajuntament del Masnou desallotja les comunitats que s’havien instal·lat il·legalment a l’antic càmping Hispània"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »