L’Ajuntament demana que no es faci aportacions de sorra a les platges del centre

La draga no regenerarà les platges del centre

L’Ajuntament de Premià de Mar ha demanat que no es faci aportacions de sorra a les platges del centre de la ciutat. Aquesta petició s’ha fet per evitar molèsties als banyistes quan ja ens trobem en plena campanya de platges. L’aportació es farà només a les platges que hi ha des de l’estació de RENFE fins el terme del Masnou. Demà comença la regeneració de platges començant per Cabrera de Mar.

Demà dijous començarà la promesa aportació de sorra a les platges del Baix Maresme, però a Premià de Mar no ho faran a la totalitat del litoral

Segons ens ha confirmat L’Ajuntament, el consistori ha demanat a la direcció general de Ports que només s’aboqui sorra a les platges que es troben entre l’estació de RENFE i el terme municipal del Masnou. Altres platges del centre de la ciutat com el Pla l’Os o la de Bellamar, no rebran aquesta aportació. L’Ajuntament ha pres aquesta determinació per evitar molèsties als usuaris de les platges quan la temporada es troba en ple funcionament. Segons l’Ajuntament, força veïns haurien demanat que es fessin gestions per evitar que es fes aquesta aportació de sorra mitjançant la draga a les platges del centre de la ciutat.

Per la seva banda, Vilassar de Mar, la segona parada de la draga després de Cabrera, encara no ha decidit com reparteix la sorra que els pertoca, però sí que té clar que ho farà de manera més o menys homogènia. Segons informa avui El Punt, l’alcalde de Vilassar, Joaquim Ferrer, assegura que tindran en compte les necessitats dels banyistes, però diu que cal que tothom faci un esforç, ja que si no es posa sorra en determinats punts del litoral, els temporals de l’hivern que ve podrien fer estralls al passeig marítim. Per acabar, l’alcalde del Masnou, Eduard Gisbert, ja va afirmar en el seu dia que el municipi s’excloïa del procés en entendre que no en tenien tanta necessitat.

Be the first to comment on "L’Ajuntament demana que no es faci aportacions de sorra a les platges del centre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »