L’ajuntament deslliura el solar del Torrent Malet on havia d’anar la Brigada per si l‘ha d’utilitzar en cas de expropiació de can Sanpere

Entrevista amb Antoni Subirà

Desxcarrega’t l’entrevista

El tinent d'alcalde de Territori de Premià de Mar, Antoni Subirà

El tinent d’alcalde de Territori de Premià de Mar, Antoni Subirà

L’equip de govern ha justificat avui l’ús del subsòl de la futura plaça Salvador Moragas com a magatzem de la brigada en la necessitat d’anar acumulant patrimoni valuós en el cas que convingui disposar de diners per resoldre l’afer de Can Sanpere. Ho ha dit fa uns minuts en aquest informatiu el Tinent d’Alcalde de Territori Antoni Subirà en referència a la reserva que es farà d’una parcel·la al Torrent Malet on en principi havia d’ubicar-se la nova nau de la brigada. Antoni Subirà parlava de les diferents actuacions urbanístiques aprovades en el ple extraordinari de dilluns que es finançaran amb el romanent de tresoreria de 2013, entre els quals destaca la urbanització d’aquesta plaça, i que serà l’actuació més important del mandat. Subirà ha justificat d’altra banda el fet que el debat sobre la transformació del Palmar s’ajorni fins el mes d’abril en unes propostes de la Coalició d’Esquerres que el govern vol estudiar, però que podrien estar condicionades per l’LRSAL.

Be the first to comment on "L’ajuntament deslliura el solar del Torrent Malet on havia d’anar la Brigada per si l‘ha d’utilitzar en cas de expropiació de can Sanpere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »