L’Ajuntament es mostra molt caut davant del projecte del cementiri mancomunat a Vilassar de Dalt

Cementiri de Premià de Mar

Premià de Mar manté converses amb Vilassar de Dalt per participar en la construcció d’un nou cementiri que també donaria servei a la ciutat. Malgrat confirmar els contactes a nivell oficial, el regidor d’Infraestructures, Vicens Yarto, ha volgut mostrar-se molt prudent sobre aquest tema. La idea és que el nou cementeri inclogui servei de tanatori i crematori. Mentre no es confirma el projecte, l’Ajuntament vol adaptar part del cementiri antic per acollir nous difunts.

Van passant els anys i la problemàtica del cementiri de Premià de Mar no acaba de trobar una solució definitiva. El recinte es va quedant sense espais per enterrar els nostres morts i des de l’Ajuntament tenen posada la mirada en solucions mancomunades amb els pobles de la rodalia. Les primeres iniciatives amb Premià de Dalt i Vilassar de Dalt no van arribar a bon port. Ara és Vilassar de Dalt, també amb problemes d’espai al seu cementiri, qui planteja la possibilitat de construir un de nou i obrir-lo a altres localitats com Vilassar de Mar, Cabrils i, molt especialment, Premià de Mar. De moment, la consigna és mantenir cautela.

Li demanem sobre aquesta possibilitat al regidor d’infraestructures de Premià de Mar, Vicens Yarto.

Premià Notícies dilluns 7 de febrer

Be the first to comment on "L’Ajuntament es mostra molt caut davant del projecte del cementiri mancomunat a Vilassar de Dalt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »