L’Ajuntament inicia els tràmits amb el Síndic de Greuges per crear el servei de Defensor del ciutadà

Entrevista a Tomás Esteban

Descarrega l’entrevista

descargaL’Ajuntament de Premià de Mar ha iniciat els tràmits amb el Síndic de Greuges a fi d’implantar al nostre municipi un nou servei de defensa del ciutadà. El Ple Municipal de novembre va donar suport per assentiment de tots els grups a l’acord amb aquesta institució per tal de començar a definir el servei i, eventualment, a la creació de la figura del Defensor del Ciutadà. Segons ha indicat avui el regidor de Projectes i Estudis Estratègics Tomàs Esteban a Premià Notícies, assolit aquest acord ara cal localitzar quina és la necessitat específica de Premià de Mar.

Esteban, que ha recordat que aquest acord ja es plantejava a l’acord de govern CiU-PSC i que també s’inscriu en els propòsits del govern obert i transparent, ha explicat que al llarg de 2014 hauria de prendre forma de manera definitiva el caràcter del servei, que buscarà des del principi el parer dels mateixos ciutadans.

Be the first to comment on "L’Ajuntament inicia els tràmits amb el Síndic de Greuges per crear el servei de Defensor del ciutadà"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »