L’Ajuntament ja disposa del Pla d’Equipaments després dels treballs que hi han fet des de la Diputació

Apunt Informatiu
Descarrega’t el butlletí

Entrevista Miquel Buch
Descarrega’t l’entrevista

L’Ajuntament ja té a les mans el Pla d’Equipaments de la ciutat després dels treballs que han fet els tècnics de la Diputació. El document ha estat definit com un full de ruta que ha de marcar els millor ús que la ciutat pot fer dels seus equipaments. Ara s’ha de fer un treball tècnic i polític sobre el document en qual també hi participarà la ciutadania, com ha explicat a Premià Notícies l’Alcalde Miquel Buch.

Miquel Buch rebent el Pla de Joaquim Ferrer

Miquel Buch rebent el Pla de Joaquim Ferrer

El consistori anirà aplicant progressivament el full de ruta que marca el pla d’Equipaments de la ciutat a mida que ho permeti la situació econòmica. L’alcalde Miquel Buch ha explicat a Premià Notícies que l’aplicació d’aquest Pla d’equipament té un cost de 10 milions d’Euros que ara mateix no disposa el municipi.
L’alcalde ha destacat la importància que tindran els equipaments que se situïn al solar que deixarà l’antiga fàbrica de Ca Escoda, tenint en compta la seva ubicació al centre geogràfic de la ciutat. Recordem que l’Ajuntament disposa del document del Pla d’Equipaments de la ciutat després dels treballs que hi han fet els tècnics de la Diputació. El document ha estat definit com un full de ruta que ha de marcar els millor ús que la ciutat pot fer dels seus equipaments.
El vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona i alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer, va lliurar divendres aquest el Pla d’Equipaments a l’alcalde Miquel Buch en un acte a l’Ajuntament.

Be the first to comment on "L’Ajuntament ja disposa del Pla d’Equipaments després dels treballs que hi han fet des de la Diputació"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »