L’Ajuntament obre un nou procés selectiu per contractar temporalment 17 aturats

Ajuntament de Premià de MarAjuntament de Premià de Mar

Nou procés selectiu de l’Ajuntament per la contractació de 17 treballadors per al mateix consitori.
Segons la nota de premsa publicada divendres, gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona dins el marc del Programa complementari de foment de l’ocupació local 2017-2018, es contractaran de forma temporal persones en situació d’atur i concretament es busquen els següents perfils i amb els següents calendaris:

Per treballar a partir de l’1 de juliol i amb una durada de contracte de 17 mesos es busquen un tècnic de dinamització per al Museu; un tècnic d’emprenedoria; un tècnic de prospecció laboral i un tècnic per a projectes d’acció social. Seguidament i per a un contracte de 13 mesos que començarà la tardor vinent, es busquen 6 auxiliars administratius i 6 auxiliars de serveis. I finalment per a un contracte que començarà el gener de 2018 (aquí no s’indica la durada) es busca un tècnic de suport a contractacions subvencionades. El procés selectiu per a 6 auxiliars administratius i 6 auxiliars de serveis inclourà una formació de 100 hores (per a un màxim de 30 persones) que constarà de 60 hores teòriques i 40 hores de pràctiques en empreses. Aquesta formació comptarà a l’hora de l’avaluació final del procés selectiu i, a més, suposarà per als candidat més possibilitats a l’hora de trobar feina.

Les persones interessades en participar en aquests processos selectius han de presentar la seva sol·licitud al Servei Local d’Ocupació, a l’Antiga Fàbrica del Gas (carrer Joan XXIII , 2) abans d’aquest divendres que ve, 9 de juny.

Translate »