L’Ajuntament podria posar zones blaves per forans com la de can Pou a altres zones properes a la platja

Les notícies en 5 minuts

Premià Notícies dimecres 29 de juny

El mateix distintiu que ja va servir els anys 2009 i 2010, serveix aquest estiu per aparcar a la zona blava que funciona al barri de can Pou – Camp de Mar durant la temporada d’estiu. Aquest distintiu el lliura l’ajuntament als veïns i treballadors del barri perquè puguin aparcar sense problemes en una època de molta afluència de forans a les platges de la zona. L’ajuntament es planteja ampliar en el futur aquest sistema de zones blaves a altres zones de la ciutat que, com la rodeja l’escola de la Salle, rep cada estiu molts usuaris de pobles de la rodalia que van a la platja.

Com sempre que arriba la temporada d’estiu, s’ha posat en marxa la Zona Blava del barri de Can Pou-Camp de Mar. La principal novetat en aquest tema és precisament l’absència de novetats, i és que enguany no caldrà fer un distintiu nou sinó que els adhesius de color marró dels anys 2009 i 2010 serviran per a tota la present temporada.

Aquesta zona blava s’estableix per assegurar l’aparcament a veïns i treballadors del barri de can Pou en una època de l’any en la qual les platges de la zona atrauen a molts veïns de poblacions de la rodalia. De fet, des de l’Ajuntament s’estudia estendre la zona blava a altres zones de la ciutat on es troben en circumstàncies similars.

Parlem de tot plegat amb Miquel Àngel Méndez que s’estrena aquests dies com a  regidor de Serveis Centrals.

Be the first to comment on "L’Ajuntament podria posar zones blaves per forans com la de can Pou a altres zones properes a la platja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »