L’Ajuntament renuncia al transvasament de sorres perquè considera que arribaria massa tard i ara negociarà una compensació amb Marina Port

Finalment no veurem el vaixell draga a la costa premianenca

Finalment no es farà el transvasament de sorres a les platges de Premià de Mar, que havia de fer l’empresa concessionària Marina Port Premià. Avui el tinent d’alcalde de territori Antoni Subirà ha explicat que l’informe previ sobre l’impacte mediambiental encara no està enllestit, que no se sap quan podrà venir el vaixell i que a aquestes alçades d’estiu seria un gran contratemps tancar part de la platja de Llevant. Tot plegat, diu, ha desaconsellat fer l’operació, i ara s’haurà de parlar amb l’empresa per veure com compensen una actuació que tenien l’obligació de fer:

Segons Subirà la negociació sobre com Marina Port compensa l’Ajuntament s’abordarà a partir de setembre. Recordem que l’empresa va anunciar inicialment que faria el transvasament la primera setmana de juliol, i amb l’arribada de la Festa Major l’equip de govern va admetre sentir-se “molest” per la tardança. Ahir el govern va comunicar la decisió a la resta de grups municipals a la Junta de Portaveus.

Translate »