L’Ajuntament treballarà amb Salut les accions derivades de la moció contra l’avantprojecte de llei de l’avortament

Entrevista amb Anna Maria Medina, tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones

Descarrega l’entrevista

Ana Maria Medina

Anna Maria Medina

L’Ajuntament de Premià de Mar es coordinarà amb l’Àrea Bàsica de Salut de la ciutat perquè des de l’ambulatori es duguin a terme les accions que contempla la moció contra l’avantprojecte de llei de l’avortament que es va aprovar en el ple de gener de la setmana passada. Així ho ha manifestat a Premià Notícies la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones, Anna Maria Medina que ha explicat que aquesta coordinació es durà a terme si l’Ajuntament no rep competències directes al respecte per part de la Generalitat.

Les accions a desenvolupar se centren en l‘atenció a les dones afectades i en prevenció i educació als centres escolars, entre d’altres. La moció contra l’avantprojecte de llei de l’Avortament del govern de l’Estat la presentaven al ple de gener els grups municipals de Crida Premianenca i de la Coalició d’Esquerres es va aprovar amb els vots favorables de tots els grups excepte el del PP, que va donar llibertat de vot als seus regidors.

Be the first to comment on "L’Ajuntament treballarà amb Salut les accions derivades de la moció contra l’avantprojecte de llei de l’avortament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »