L’Ajuntament vol que els carrils de la Ronda Maresme passin a banda i banda de la C32

La C32 al seu pas pel Maresme

L’ajuntament de Premià de Mar està preparant al·legacions per presentar al projecte de la Ronda del Baix Maresme. L’Ajuntament demanarà que els carrils passin a banda i banda de la C32 i no tots quatre per sota com presenta el projecte inicial. L’Ajuntament va prendre aquesta determinació escoltant l’arquitecte i l’enginyer municipals en una reunió amb tots els portaveus. Premià de Mar anirà de la mà de Vilassar de Mar i Cabrera en demanar que els carrils passin a banda i banda de l’actual autopista.

L’Ajuntament de Premià de Mar pren postura també davant de la construcció de la Ronda Maresme. Ja vam explicar que el ple d’octubre havia rebutjat la moció presentada per la Coalició d’Esquerres en contra de la construcció de la Ronda, però això no vol dir que la resta de grups estiguessin completament d’acord amb el projecte, tal i com s’ha presentat, una proposta que, com ja havíem explicat, planteja el pas de quatre carrils per sota de l’autopista C32.

L’alcalde Miquel Buch ja havia advertit que amb el tema de la Ronda Maresme volia actuar de manera similar que amb el baixador de can Pou i involucrar tots els grups municipals en les decisions que es prenguin. És per això que tots els portaveus es van reunir amb l’arquitecte i l’enginyer municipals que plantejaven que seria preferible que els carrils passessin a banda i banda de l’autopista de manera que afectaria menys als nuclis habitats de la ciutat. A partir d’aquí sortiran les al·legacions que es presentaran al projecte, tal com ha explicat a ‘Premià Notícies’ l’alcalde Miquel Buch.

Tal com està fet el projecte, amb els quatre carrils per la banda de mar de l’autopista, qui més patiria les conseqüències serien els veïns del Barri Banyeres, que ja treballen conjuntament amb la coordinadora ‘Preservem el Maresme’. En qualsevol cas, i veient que la situació afecta per igual a Premià de Mar, Vilassar de Mar i Cabrera, tots tres ajuntaments aniran de la mà en aquesta qüestió, tal com ha explicat l’alcalde.

Segons l’alcalde, el fet que dos dels quatre carrils passessin a l’altra banda de la C32, no hauria de resultar un perjudici per a Premià de Dalt. Recordem que el període d’al·legacions per a entitats i particulars acaba dijous de la setmana vinent, dia 4 de novembre. El període de presentació d’al·legacions per part de les administracions, com ara els ajuntaments, encara durarà un mes més i acabarà el 4 de desembre.

Premià Notícies 29 d’octubre

Be the first to comment on "L’Ajuntament vol que els carrils de la Ronda Maresme passin a banda i banda de la C32"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »