L’alcalde acusa la Xarxa d’Habitatge de fer propaganda, defensa els serveis socials i alerta que amb els desnonaments s’han de valorar molts aspectes

Edifici de la Gran Via on s'ha de fer demà el desnonament

Miquel Àngel Méndez ha respost avui a les crítiques que ahir feia la Xarxa d’Habitatge a la gestió de serveis socials del cas de desnonament programat per demà dijous. L’alcalde, que ha indicat que s’està negociant amb el jutjat per ajornar el llançament i que ha assegurat que l’Ajuntament no permetrà que cap premianenc “es quedi al carrer”, ha acusat la Xarxa de fer un “ús propagandístic del patiment” i ha aconsellat informar-se bé de les circumstàncies de cada cas abans de fer campanyes:

Méndez també ha fet una defensa rotunda de la tasca de serveis socials. Recordem que ahir la Xarxa va acusar aquest departament i l’administració en general “d’ineficàcia” en relació al cas d’una veïna, van remarcar, que no pot pagar el lloguer perquè es va separar a causa de maltractaments i que pateix una discapacitat que li impedeix treballar. El desnonament està programat per demà a les 11 del matí i la Xarxa convoca una concentració per aturar-lo.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »