L’alcalde creu que la gestió d’Ensenyament amb el condicionament del nou edifici de La Lió és un cas de “vergonya aliena”

Navarro va fer aquestes afirmacions en el decurs del Parla l'Alcalde del mes de maig, que es va enregistrar al Mercat de Sant Joan

L’alcalde Rafa Navarro va mostrar-se molt contrariat divendres a Ràdio Premià de Mar per la gestió que està fent el Departament d’Ensenyament amb el condicionament tècnic del nou edifici del pati de la Lió. Navarro, que participava al programa Parla l’Alcalde del mes de maig, va recordar que l’Ajuntament ha assumit un seguit d’actuacions que no li pertocaven i que finalment també ha estat qui ha resolt la disfunció que es produïa, però que des de l’administració autonòmica “no han considerat prioritari” el cas. Tot plegat, va dir, són “coses que emprenyen molt” i que li provoquen “vergonya aliena”:


Recordem que segons va explicar la direcció de l’escola fa dues setmanes, el nou edifici no pot disposar de connexió a internet sense cables des de fa sis mesos perquè l’armari que hi va instal·lar l’Ajuntament a partir de les indicacions d’Ensenyament no tenia les dimensions adequades. La setmana passada, segons va indicar l’alcalde, el departament d’informàtica ja el va substituir i ara s’espera que Ensenyament completi la instal·lació. Encara en el capítol d’ensenyament, Navarro també es va referir als dubtes que ha expressat l’AFA de la Mar Nova al voltant de la participació que tindran en la construcció del nou edifici del centre: l’alcalde va fer notar que la intervenció de la comunitat educativa en el procés, que està definida per la Generalitat, es limita als usos de l’edifici i no pròpiament al seu disseny constructiu. També va indicar que l’Ajuntament ja ha contactat amb municipis que han dut a terme experiències semblants a fi d’inspirar-s’hi.

Escolta les declaracions de Rafa Navarro:

Translate »