L’alcalde de Mataró, Joan Mora, destaca la unitat d’acció de polítics i societat civil en la resolució del conflicte dels CAPs

Entrevista a Joan Mora, alcalde de Mataró

Descarrega l’entrevista

Un grup de gent participa en una assemblea al CAP del barri de Rocafonda. Foto: El Mundo

Un grup de gent participa en una assemblea al CAP del barri de Rocafonda. Foto: El Mundo

Satisfacció a Mataró pels resultats considerats com a positius de la visita que representants de les entitats veïnals i dels grups municipals, encapçalats per l’alcalde Joan Mora, van fer dimarts al Parlament de Catalunya per reivindicar millores pels centres d’atenció primària de la ciutat. Segons l’alcalde Joan Mora, el departament ha entès les raons de la ciutat en les seves reivindicacions, tot i que estaran atents al compliment dels compromisos. Mora ha dit a Premià Notícies que ha estat la unitat de veïns i polítics el que ha propiciat l’èxit de la reivindicació.

Joan Mora considera que no es van explicar bé els moviments als Centres d’Atenció Primària de la ciutat cosa que va fer esclatar el moviment veïnal que va ocupar aquests centres reivindicant millores.

Be the first to comment on "L’alcalde de Mataró, Joan Mora, destaca la unitat d’acció de polítics i societat civil en la resolució del conflicte dels CAPs"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »